Aangenaam ambitieus

Aangenaam evenementen. Een evenementen-organisatie bureau met een frisse kijk op feesten en partijen. Van een zakelijke incentive tot een groot publieksevenement, zowel in het binnen- als buitenland, uw wens is onze ambitie.

Wij beschikken niet alleen over de mensen, relaties en locaties, maar vooral ook over de creativiteit om van al uw evenementen een grandioos succes te maken. Wat uw wensenpakket ook is wij verpakken het tot een sprankelend concept.

Benieuwd naar wat Aangenaam Evenementen voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Stuur een mailtje naar j.rosenberg@aangenaam-evenementen.nl en Jeroen neemt per omgaande contact met u op.

Altijd aangenaam geregeld

Aangenaam evenementen regelt al uw feesten en partijen zonder extra werkdruk op uw eigen organisatie. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een privé feestje voor 10 of om een publieksevenement voor 10.000 personen.

Wij ontzorgen uw organisatie en behoeden u voor overbelaste medewerkers die alleen nog bezig zijn met personeelsfeestjes en netwerkborrels. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, alle toeleveranciers worden netto aan u doorberekend. Aangenaam berekent alleen de geoffreerde organisatie uren, tegen een zeer concurrerend tarief.

Benieuwd naar wat Aangenaam Evenementen voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Stuur een mailtje naar j.rosenberg@aangenaam-evenementen.nl en Jeroen neemt per omgaande contact met u op.

Alles tot in de puntjes geregeld

Een begrip in artiestenland

Voor al uw entertainment behoeftes werkt Aangenaam evenementen nauw samen met haar zusterorganisatie Dutch Event. Dutch Event is een allround artiestenbureau en verzorgt dagelijks de programmering van artiesten, presentatoren, acteurs en actrices, zangers en zangeressen en dj’s voor tal van grote evenementen.

Dutch Event is geen onbekende in artiestenland en weet wat een evenement tot een succes maakt. Benieuwd naar wat Aangenaam Evenementen  en Dutch Event op entertainment gebied voor u kunnen betekenen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak?

Stuur een mailtje naar j.rosenberg@aangenaam-evenementen.nl en Jeroen neemt per omgaande contact met u op.

Wij verzorgen ook de programmering voor publieksevenementen